У 2020 році найбільше грошей ужгородських платників податків отримали ТОВ «КБК», ПП «Євроімекс-інвест», ТОВ «Мішем», ТОВ «Коватехбуд». За даними ресурсу «ТЕКСТИ», саме згадані організації увійшли до ТОП-5, хто мав в активі  найбільші суми підписаних контрактів у категорії «Будівельні роботи» за підсумками минулого року.

Перше місце, за даними «ТЕКСТІВ», посіло ТОВ «КБК».

На другому місці, за даними бази «ТЕКСТІВ», є ТОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР». Втім маємо відзначити, що за даними бази ресурсу «YouControl», дане підприємство не виконувало підрядів на замовлення влади і грошей Ужгородської громади e 2020 та 2021 роках.

Третє місце у рейтингу від ТЕКСТІВ посідає приватне підприємство «Євроімекс-Інвест».

За даними «YouControl», у 2020 році підприємство підписало контракти зі структурними підрозділами Ужгородської міської ради або її комунальними підприємствами на загальну суму –  34 мільйони 912 тисяч 371 гривню.

Серед головних проєктів компанії – капремонт вул.Анкудінова; капремонт пішохідної доріжки на наб.Слов’янській; капремонт розворотного майданчика для автобусів на вул.М.Боб’яка.

Цьогоріч фірма підписала із структурними підрозділами міськради Ужгорода або її комунальними підприємствами угод на загальну суму у 81 мільйон 836 тисяч 093 гривні. Серед проєктів – капремонт вул.Гвардійської; капремонт вул. Канальної; капремонт вул. Болгарської; капремонт частини вул. Собранецької.

Підприємство зареєстроване в Ужгороді у 2012 році, його керівник – Ігор Бліщ. Власниками фірми в однакових частках є Федір Касинець та Юрій Сас.