Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області та працівники Закарпатської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби продовжують здійснювати постійний моніторинг обігу харчових продуктів тваринного, рослинного походження та води з метою запобігання масових харчових отруєнь.
Протягом минулого тижня досліджено 12 зразків питної води децентралізованого постачання за санітарно-хімічними та мікробіологічними показниками. Відхилення від встановлених нормативів за санітарно-хімічними показниками виявлено:
Ужгородський р-н., с. Ратівці, вул. Кошута, 1 ЗДО – невідповідність по марганцю;
Ужгородський р-н., с. Часлівці, початкова школа Сюртівської с/р – невідповідність по марганцю;
Хустський р-н., с. Боронява, вул. Центральна, 154 ЗДО – невідповідність по залишковому вільному хлору;
м. Мукачево, вул.Кооперативна,2 ВПУ №3 – невідповідність по перманганатній окислюваності;
м. Мукачево, вул. Космонавта Беляєва, 2 ХАБ «Венеція» – невідповідність по перманганатній окислюваності.
Проведено дослідження 6 зразків готової кулінарної продукції. Позитивних результатів не виявлено. За цей же період було досліджено 30 гігієнічних змивів з поверхонь на бактерії групи кишкової палички та стафілокок. Невідповідність не виявлено. Лабораторія продовжує моніторити якість та безпечність питної води та продуктів харчування в області.
Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області
Схожі новини
Категорії
- Без рубрики (3)
- Медіа (16)
- Новини (2 326)
- Розслідування (27)
- Спецпроєкти (34)
Підписатись на новини
* Ви будете отримувати останні новини та оновлення з нашого сайту!