Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області та працівники Закарпатської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби продовжують здійснювати постійний моніторинг обігу харчових продуктів тваринного, рослинного походження та води.
Дослідження здійснюють з метою запобігання масових харчових отруєнь у місцях надання гуманітарної допомоги та місцях, де організовано харчування переселенців, які перебувають на території області.
Протягом минулого тижня досліджено 12 зразків питної води децентралізованого постачання за санітарно-хімічними та мікробіологічними показниками. Відхилення від встановлених нормативів за мікробіологічними показниками не виявлено.
Проведено дослідження 6 зразків готової кулінарної продукції. Позитивних результатів не виявлено.
За цей період було досліджено 30 гігієнічних змивів з поверхонь на бактерії групи кишкової палички та стафілокок. Невідповідність не виявлено.
Фахівці Закарпатської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби продовжують моніторити якість та безпечність питної води та продуктів харчування в області.
Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області.
Схожі новини
Категорії
- Без рубрики (3)
- Медіа (16)
- Новини (2 319)
- Розслідування (27)
- Спецпроєкти (33)
Підписатись на новини
* Ви будете отримувати останні новини та оновлення з нашого сайту!