Ужгородський скансен запрошує на фотовиставку «Опалені війною», яка відкриється вже цієї п’ятниці, 13 вересня 2024 р., о 16:00.На виставці будуть представлені роботи харківських фотографів Сергія Козлова та Ігоря Піддубного, які відображають трагічні аспекти життя Харкова — важливого форпосту, що захищає демократичні цінності України та Європи. Через об’єктиви своїх камер автори передають біль і мужність харків’ян, які борються з жахливим “русским миром”.

Ця фотовиставка є нагадуванням про високу ціну свободи і державності — про щоденні втрати та надії на майбутні досягнення і віру в ідеали. Після Ужгорода роботи харківських фотографів будуть представлені і за межами України, щоб світ міг побачити, через що проходить наша країна.

Організатори запрошують відвідати виставку, підтримати митців і продемонструвати свою солідарність із тими, хто перебуває на передовій.

Місце проведення виставки: Велика виставкова зала Закарпатського музею народної архітектури та побуту (м. Ужгород, вул. Капітульна, 33/а)