У засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів Головного управління: управлінь безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства та начальники районних управлінь.

Відбулася колегія під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області Івана ГУЛЕДЗИ. Під час заходу присутні заслухали доповіді та проаналізували роботу служби за всіма напрямками, зокрема, здійснення державного нагляду у сферах безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, санітарного законодавства, захисту прав споживачів, державних регульованих цін, контролю в сфері карантину та захисту рослин, реєстрації сільськогосподарської техніки, внутрішнього аудиту та декларування доходів держслужбовців.

В результаті заслуханих доповідей було запропоновано ряд рекомендацій та доручень щодо негайного реагування та усунення недоліків у покращенні діяльності, а також окреслено завдання та шляхи вирішення наявних проблем.

Начальник ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області Іван ГУЛЕДЗА наголосив на важливості щоденної ефективної діяльності служби та дотримання нормативно-правових актів.

За результатами заходу підведено підсумки та прийнято відповідні рішення щодо діяльності Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області протягом поточного року.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області