Fichte’n — приватна броварня на Закарпатті. У цьому інтерв’ю ми говоримо з власником крафтової броварні Fichte’n, в самому серці виробництва.
Як усе починалося?
Чим особливе закарпатське пиво?
Як зберегти баланс між ремеслом і бізнесом?
У невимушеній розмові — про виклики, мрії, смак і закарпатський дух.
Fichte’n Brewery — це не масове виробництво. Це — філософія.
Схожі новини
Закарпаття посіло перше місце за кількістю виплат переселенцям коштом міжнародних організацій
1 хвилина на прочитання
Фахівці ДСНС провели рейди на протипожежну тематику населеними пунктами Берегівщини
1 хвилина на прочитання
Чому в Нересниці відмовились утримувати переселенців: коментар сільського голови
1 хвилина на прочитання