Fichte’n — приватна броварня на Закарпатті. У цьому інтерв’ю ми говоримо з власником крафтової броварні Fichte’n, в самому серці виробництва.
Як усе починалося?
Чим особливе закарпатське пиво?
Як зберегти баланс між ремеслом і бізнесом?
У невимушеній розмові — про виклики, мрії, смак і закарпатський дух.
Fichte’n Brewery — це не масове виробництво. Це — філософія.
Схожі новини
На Закарпатті через Дію бронювання отримали майже три з половиною тисячі осіб
2 хвилин на прочитання
«У нашій хаті – наші пам’ятники»: як триває процес декомунізації на Закарпатті
5 хвилин на прочитання
Укрзалізниця запустила сайт для працевлаштування ветеранів війни на залізниці
1 хвилин на прочитання
У Мукачеві арештовано лікарські засоби невстановленого походження на 4,5 млн грн
1 хвилина на прочитання