Fichte’n — приватна броварня на Закарпатті. У цьому інтерв’ю ми говоримо з власником крафтової броварні Fichte’n, в самому серці виробництва.
Як усе починалося?
Чим особливе закарпатське пиво?
Як зберегти баланс між ремеслом і бізнесом?
У невимушеній розмові — про виклики, мрії, смак і закарпатський дух.
Fichte’n Brewery — це не масове виробництво. Це — філософія.
LЮDИ | Борис Смерека | Броварня Fichte'n
Схожі новини
Ухилявся від призову: в Ужгороді з вікна військкомату вистрибнув хлопець
1 хвилина на прочитання
Зведення Генштабу: У районах населених пунктів Бахмут та Зайцеве тривають бойові дії
2 хвилин на прочитання
Як ШІ-згенеровані зображення “військових” у Facebook сприяють російській пропаганді
1 хвилин на прочитання