Проведуть благодійні заходи до Дня Міжгір’я. Різноманітних активностей з четверга до суботи планують чимало.

Про це пише громада у фейсбуці.

17 жовтня в рамках шкільної спартакіади гімназії громади змагатимуться в міні-футболі. У четвер кубок розіграють дівчата, а в п’ятницю — хлопці. Юнаки та дівчата з ліцеїв будуть боротися за нагороди в суботу, після чого відбудеться урочисте нагородження гімназистів і ліцеїстів.

18 жовтня з 11:00 у центрі селища відбудеться традиційний благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Учні Міжгірського ліцею №1 та ліцею ім. Августина Волошина, а також вихованці дошкільних закладів продаватимуть різні смаколики, домашню випічку та вироби ручної роботи.

Педагоги КЗ «Центр позашкільної освіти» проведуть цікаві майстер-класи, зокрема з плетіння стрічок та виготовлення патріотичних браслетів.

Одночасно благодійні ярмарки проходитимуть у всіх навчальних закладах громади, де також відбудуться розіграші благодійних лотерей. Всі зібрані кошти будуть передані на потреби ЗСУ.

Крім того, у п’ятницю о 14:00 дитяча школа мистецтв запрошує на патріотичний благодійний концерт, який відбудеться у великій залі адмінбудівлі. Це чудова можливість отримати незабутні враження та підтримати наших захисників.